top of page

Aateliviikko

Viime viikolla käytiin joka vuotiset Aateli Race kilpailut leirin yhteydessä. Kisaohjelma oli edellisten vuosien tapaan: tiistaina vaaran maili (RHV), keskiviikko aamulla 4,5km juoksu osuus ja päälle päivällä 15km takaa-ajo päättyen vaaran päälle (RHV). Omalta osalta kisat antoivat positiivista signaalia vireys tilasta. Harjoittelua on tullut alkuharjoittelu kaudella edellisiä vuosia huomattavasti enemmän, mutta kisat osoittivat kuitenkin ettei treeni jumi ole vielä muodostunut pahaksi.

Tiistaina vaaran maililla sijoituin Iivon jälkeen toiseksi. Suoritus oli hyvä ja sain pidettyä tekniikan sekä rytmin hyvänä alusta loppuun asti. Keskiviikkona käyty juoksu osuus ei ollut lentoa minulta. Hieman epävarma olo ollut omasta juoksutasosta ja kisa näytti ettei se aivan riittänyt porukassa. Sijoituin kuitenkin kohtuullisesti 9. vaikkakin kärkeen hieman turhan paljon syntyi eroa. Takaa-ajoon lähdin neljäntenä ja koitin nousta kärkiryhmään kisan alussa, mutta en saanut rullaradalla porukkaa kiinni ja jouduin keventämään menoa loppua kohti, että pystyisin vaaran vielä nousta hyvällä temmolla. Vaaralla kuitenkin jouduin vielä kaksi sijaa antautumaan joten lopputulokseksi muodostui 6. sija.

Leiri jatkui kisan jälkeen kevyillä harjoituksilla ja oheisohjelmaa oli jonkin verran harjoitusten välissä. Loppuun asti tuli laadukkaita treenejä ja kokonaisuutena leiri oli hyvin onnistunut. Nyt vielä viikko treeniä ja Pyhäjärvellä rullakisat jonka jälkeen hetki helppoa.


Huiput
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Viimeiset Postaukset
Arkisto
Tagi haku
Tunnisteita ei vielä ole.
Seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page