top of page

Haastaja leiri Rollossa ja kisakauden avaus Oloksella Tykkikisoissa

Mahataudista toivuttua ehdin muutaman treenin sivakoimaan Vuokatissa ennen Rovaniemelle matkustusta Haastaja-ryhmän leirille (2.-7.11). Leirin alkuun jouduin vielä keventämään ohjelmaa sillä kroppa ei ollut aivan täysin palautunut taudista. Muutaman kevyen päivän jälkeen hyppäsin ryhmätreeneihin mukaan. Harjoitukset lähtivät kulkemaan mukavasti loppuleiriä kohden. Painotus oli hiihtotekniikoiden tarkastelussa ja lihasten totuttelemisessa hiihtämiseen (2xpäivässä). Taloudellisuus hiihdosta vielä kovassa vauhdissa puuttuu, mutta yleistuntuma hiihtämiseen ja tekniikkaan on hyvä.

Rovaniemeltä siirryttiin Olokselle (7.-12.11). Siellä oli vkl luvassa tuttuun tapaan kovatasoiset FIS Oloksen Tykkikisat. Itse aloitin kisakauteni perjantaina sprintillä. Aika-ajossa oli jo hyvää lyöntiä (10. sija +5s keulaan). Alkuerässä hiihto tuntui helpolle ja pystyin toteuttamaan omaa taktiikkaani hyvin. Sijoitus Hakolan jälkeen toinen ja jatkopaikka ensimmäiseen välierään. Välierässä tuli sählättyä alussa turhaan ja turhan paljon. Ensimmäisen mäen laelle mahalleen ja sauvapoikki. Loppusijoitus kisasta 11.

Muita kisoja en kisaillut vkl aikana. Keskittyminen on vielä ollut harjoittelussa, joten koin tärkeämmäksi vielä panostaa siihen. Rovaniemellä kuitenkin osallistun molempina päivinä Suomen Cupin kisoihin. Ennen sitä alkuviikko vierähtää Levillä suksia testaillessa.


Huiput
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Viimeiset Postaukset
Arkisto
Tagi haku
Tunnisteita ei vielä ole.
Seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page